Glasvlies

Dit is een nieuwe trend voor wandbekleding. Vroeger werd glasvlies veel gebruikt in grotere gebouwen zoals overheden en ziekenhuizen omdat het goedkoop was en makkelijk te plakken, de verschillende soorten glasvlies waren minimaal en uiterlijk zeer saai. Tegenwoordig is er echter voldoende keuze! Werkelijk honderden soorten glasvlies zijn verkrijgbaar in allerlei dessins, nog steeds met alle voordelen van 'toen'.

Glasweefsel is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een speciale voorbehandeling ondergaan, hierdoor laat het zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan zonder inweektijd op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het resultaat altijd perfect zijn. Glasvlies is toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type latex muurverf en andere verftechnieken.
Speciaal in het geval van nieuwbouw is glasvlies een uitstekende keuze, omdat nieuwe muren de neiging hebben om tot zes jaar na de bouw nog te scheuren. Dit is voor glasvlies veel minder problematisch omdat het scheuroverbruggend is. Ook kan het achteraf op een gescheurde muur vaak direct op de onderliggende laag worden geplakt.
Behang en Schildersbedrijf Olofsen heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezelbehang.

Wij werken onder andere met de volgende merken: Elitis, Arte, As Creation, Eijffinger, Esta Home, Harlequin, Intervos, Jongs, Marburg, Romo, Villa Nova en Voca.

Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 'traditioneel' papier of vinyl behang of structuurverf.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..